LEVERINGS-
VOORWAARDEN

LEVERING

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, dan wordt je bestelling de volgende dag verzonden en kan je deze binnen 2 werkdagen verwachten. Bestel je op zaterdag of zondag voor 17:00 uur dan wordt je bestelling op maandag geleverd. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van ons een e-mail met daarbij je trackingscode. Zo kun je jouw bestelling volgen om te zien wanneer en hoe laat het pakketje bij jou afgeleverd wordt. Wij versturen al onze pakketjes met Post NL.

VERZENDKOSTEN

Bij elke bestelling vanaf € 25,- naar Nederland betaal je geen verzendkosten. Is je bestelling onder de € 25,- betaal je € 3,95 aan verzendkosten. Woon je in België? Dan zijn de verzendkosten €4,95 en boven de € 25,- gratis.

BESTELLING RETOURNEREN

Onze lashes zijn een hygiëne product en alleen deze kunnen dan ook niet geruild worden. De rest van de producten kunnen geretourneerd worden met de bijgeleverde retourformulier t.a.v. Lashwoods Amsterdam, Sumatrakade 959, 1019 RC Amsterdam. Zodra de retour bij ons binnen is, wordt het door ons gecontroleerd of het ongebruikt en ongeopend is. Wanneer de retour is geaccepteerd, ontvang je hiervan een email. Wanneer het product geopend en/of gebruikt is, wordt de retour afgewezen.

RETOURFORMULIER

Vergeet niet om het retourformulier bij je retour te verwerken voor de snelste afhandeling.

RETOURTERMIJN

Je kunt een product retour zenden tot 14 dagen nadat je de bestelling binnen hebt gekregen. Nadat de bestelling retour is verwerkt, ontvang je binnen enkele dagen een terugbetaling.

RETOURKOSTEN

De kosten voor het retour sturen, zijn voor eigen rekening. Dit zijn de kosten zoals de postdiensten deze berekent. Zorg dat je het pakketje met trackingscode verzendt, zodat je het pakketje altijd kan volgen. Vergeet niet om het retourbewijsje goed te bewaren.